Latest Tweets:

(Source: yakuzda, via musashi-no-kami)

*3
*5
#walls of #skopje

#walls of #skopje

*1
*2
*1
*1
#walls of #skopje

#walls of #skopje

(Source: namastewithlove, via muhfin)

*1
„Човек и простор 133“, 1998Родољуб Анастасов

„Човек и простор 133“, 1998
Родољуб Анастасов

*4
Со голема чест и задоволство ви го претставувам големиот грб на Општина Охрид. Охрид и охриѓани конечно добија грб каков што им доликува! Нека им е вековит!
Ова е мојот втор грб во само три месеци и во само шест месеци воопшто активна работа во хералдиката.
Воедно, сакам да им се заблагодарам за соработката на сите колеги членови на Македонското хералдичко здружение, а особено на хералдот Јован Јоновски.
http://heraldika.stamatovski.com/ohrid/

Со голема чест и задоволство ви го претставувам големиот грб на Општина Охрид. Охрид и охриѓани конечно добија грб каков што им доликува! Нека им е вековит!

Ова е мојот втор грб во само три месеци и во само шест месеци воопшто активна работа во хералдиката.

Воедно, сакам да им се заблагодарам за соработката на сите колеги членови на Македонското хералдичко здружение, а особено на хералдот Јован Јоновски.

http://heraldika.stamatovski.com/ohrid/

*2

(Source: moonandtrees, via bella-illusione)

*4